Wednesday, November 28, 2007

Arhhhhhh...
i had a sore throat ='(
wth !!
bu hui zai suey yi dian man.
in e meantime had some difficulties while tokin
sian'ed
well
goin out soon
goin to see my bro =]
hehe
bye bye ^^

Monday, November 26, 2007

LOL! my psp gift from Grace :D
Din go anywher today.
stay at home e whole day.
hahas, guai hor =x
lols
yeah ^^
i'm so happy man
my awaiting dreams has came true
finally i gonna graduate soon =D
1 mre day of exam
n i no need have to go for sch anymre
hahas
tt's great
bt i've to work hard for my coming exam
scare i will fail leh ='(
jus hope i'll get to pass ba
7 mre days to my bdae
woohoos
hope everything will get to come true ba
i mus be thinkin too much le ba
hahas
cos it won't be happening anw
lastly
thanks grace for ur psp =D
LOL
bye bye people ^^

Tuesday, October 30, 2007


OMG ! They are so cute's can !



Hahas , hamster are everywher =]



Hello ! Woof Woof ^^




LOL ! Tis dog is EMO'ing .




Hahas ! Tis dog contain lots of fats .


They are sleeping . Shhh =X




Is tis a dog or a kitten ???





Hahas ! Tis looks like a cloth ball :D


Saturday, October 27, 2007

Sigh. Why in the world things turned out like this?

Saturday, October 20, 2007

well
come to update
tis few days nth much happened
as days pass days
i begun to recall to e past of all things i had done
sigh
it seems tt i beginning to regret,
every single fucking shit tt i done n happening to me right now
hiax
wat is done and can't be undone
e only thing is to do now,
is to hope ba ='(
i rlly fucking hate myself la _l_
lots of things i damn regret doin
it rlly damn hurts luh
bt no one will fuckin understand de la
my heart is rlly shattered and it rlly hurts so much
hiax
i had been missing her so badly these days i noe u wont trust me anymre,
so let my action proof it to u
all u have to noe is tt
i love you so n i will be waiting no matter wat u say
if you're reading tis
hope u can understand hw i'm feeling

i miss you so much ='(

Thursday, October 18, 2007

1. What will your reaction be if i tell you that i love you?
Ans: I'll reply 'har, i love you too ' and seriously i gonna get shock by it.

2. What will your reaction be if i cried infront of you?
Ans: I'll mk myself as a clown to cheer you up and sayang you.

3. What will your reaction be if i'm missing?
Ans: I'll contact ur close friends n all my friends to find you.

4. What will your reaction be if i hugged you?
Ans: I'll ' O.O n hug back e person '.

5. What will your reaction be if i shouted at you?
Ans: I'll get myself quiet cos you are jus wasting your strength shouting at me for no reason.

6. What will your reaction be if i got into an accident?
Ans: I'll visit you everyday and get you some tonics.

7. What will your reaction be if i told you i'll never be back?
Ans: I'll reply ' Zzz ! R u nuts ??? Wth r u toking ? and i gonna give tis face -______-

8. What will your reaction be if i stole something from you?
Ans: I'll rmb u foreva!!!

9. What will your reaction be if i died?
Ans: I'll gonna cry for sure.

10. Tag list.
1. Yiting
2. Pearlyn
3. Beeyen
4. Babytears
5. Don

Friday, October 12, 2007



Red and Black :D